Rotterdam Katendrecht

Buurtzorg Nederland

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan met Buurtzorg.

Buurtzorg is een landelijke thuiszorg organisatie. Buurtzorg begeleidt u bij uw ziekteproces of herstel. Wij kunnen u - onder meer - helpen met het aan- en uitkleden, persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten wij handelingen op verzoek van uw huisarts of medisch specialist zoals wondzorg, insuline spuiten en het geven van injecties.

Buurtzorg levert zorg op maat

Als cliënt van Buurtzorg krijgt u een persoonlijk begeleider, die kennis heeft van de gevolgen van het ouder worden, uw ziekte, handicaps en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunnen wij goede adviezen geven over het aanvragen van hulpmiddelen en de gang van zaken rondom een ziekenhuis opname. Wij hebben met u, of namens u, regelmatig contact met andere zorgverleners zoals bijvoorbeeld uw huisarts.

Buurtzorg gaat uit van uw persoonlijke mogelijkheden. Wij ondersteunen ook uw familie en mantelzorgers. Wij helpen u en uw omgeving om u voor te bereiden op de mogelijke consequenties die uw ziekte en het ouder worden in de toekomst met zich mee kunnen brengen.

Wat biedt team Katerdrecht un nog meer?

Het team van Katendrecht stelt samen met u de noodzaak en behoefte aan zorg vast. Wij bieden verzorging en verpleging thuis en stellen u en uw omgeving centraal. Wij bieden zorg aan de postcodes 3072

De Nationale Trombose dienst     

Wij werken samen met de Nationale Trombose dienst. Wij bieden geholpen zelfzorg aan bestaande cliënten als het gaat om de regulatie van uw bloedverdunners. Hierbij wordt met behulp van een simpele vingerprik uw INR gemeten en zorgt de Nationale Trombose dienst op dezelfde dag nog voor een doseerschema.

Voor meer informatie: www.denationaletrombosedienst.nl, Telefoon: 088 - 003 8888 (werkdagen 9.00-17.00)
info@denationaletrombosedienst.nl of vraag het aan de wijkverpleegkundige.

Buurtzorg +

Indien u moeite heeft bij het bewegen, of wanneer u advies nodig heeft voor aanpassingen in huis: dan heeft u mogelijk de ondersteuning van een ergo- of fysiotherapeut nodig. Buurtzorg+ houdt in dat wij nauw samenwerken met deze specialisten en dat wij hen snel en eenvoudig kunnen inschakelen om u de vereiste zorg te bieden.

Wilt u meer weten over Buurtzorg Rotterdam Katendrecht, neem dan contact met ons op.
06 - 53575034
rotterdamkatendrecht@buurtzorgnederland.com